By your side

I’ll by your side

Vart jag än kommer vara i nästa vecka så tänker jag på er. Jag finns där i perforiet, men ni ska veta att jag kämpar varje dag. Denna låten försöker jag lyssna på för att få hopp. Alla vill ha den där som torkar dina tårar. Som bara finns där, även om det jag kommer säga gör ont. Jag skriver här för att upplysa er om hur hjärnan fungerar och hur det känns när hoppet är på väg att rinna ut, precis som ett rimglas sand rinner ut.

Idag hade jag samtal med psykologen men inget går in, eller så lagras det i bakhuvudet. Jag tar små små steg och greppar efter varje strå som kommer. Duscha var tillexempel väldigt jobbigt i förra veckan. Igår uppskattade jag det. Idag har jag lyckats distrahera mina tankar bättre än igår. Även om jag lätt faller tillbaka. Jag lever för dom små ljusglimtarna.

Jag ska träna på att göra saker som motsätter sig min känsla. Jag vill skriva ut mig och åka hem och avsluta mitt liv, mitt lidande och smärta. Jag handlar motsatt min känsla. Jag är kvar på psyk och har inte skrivit ut mig. Jag vill bara gömma mig någonstans där inte tillsynen når mig, där jag kan få avsluta. Nu sitter jag i min säng och lyssnar på musik, alltså motsatt min känsla. Ibland pusslar jag men det påminner ibland om mitt liv som känns som ett pussel där inga bitar passar, jag passar inte någonstans.

Jag kämpar, det ska ni veta, i varje andetag jag tar . Personalen kommer då och då och säger att dom ser hur jag kämpar varje minut. Jag har svårt att se det själv, jag känner mig så misslyckad. Tårarna som förr brände bakom ögonlocken får nu rinna  fritt.

5 thoughts on “By your side”

 1. Hej Susanna, jag kommer från Holland (och bor i Holland) och är gift med en svensk man. Vi har 2 barn (8 o 5 år). Nu vet du lite om mig 🙂
  Jag hittade din blogg via en comment hos Isabelle Löwengrips blogg. Herregud känns små pinsamt att läsa blogg kommentaror o sen blir nyfiken på någon person (DU!) o börja läsa en annan blogg. Men jag är oxå tacksam för att jag hittade din blogg. Du verkar jätte intelligent. Super duper smart o ibland ser jag lite humor o sarkasm. Något jag gillar som Holländare o som en person som själv vet mkt om vad du går genom.
  Här några snabba tips&tricks… eller… nä de finns tyvärr inte. Kanske 1 bra advice som jag fortfarande kom ihåg är: GIVE IT A YEAR! Yap, verkar sjukt lång o säkert månge som rekommendera att fokusera på 1 timme i tåget. De har så klart rätt. Men samtidigt tror jag att det är bra att tänka på att de få ta den tiden det tar. Skit jobbigt. For jävligt!! Men förhoppningsvis kommer du ha 1 eller 2 bra samtals personer / psykologer som du kan lita på o lyssna till.
  Känner igen hur jobbigt det kan vara att duscha, äta, bara att tar sig ut sängen.
  Helt rätt att göra motsatsen från vad du egentligen vill (eller inte vill).
  Du har säkert lyssnat på fredagspodden? Hannah o Amanda har pratar mkt om psykiska problem.
  Anyways.. jag ska lyssna på pappa podden nu. Den gör mig glad.
  Kram!!

  1. Åh vilka härliga och peppande ord! Ja poddar är kanon för att få tankarna tysta. Jättebra tips jag fått från dig. Ett år känns väldigt lång tid men förhoppningsvis kommer inte hela året vara detta helvete. Stor kram ❤️

 2. Fortsätt att kämpa såsom du gör, även fast du inte tror att det hjälper. Det gör det till slut. Kram från en medsyster som har varit precis där du är nu.

Kommentera gärna