Denna berg och dalbana

Denna berg och dalbana

Ska aldrig detta ta slut. Kontrollen på känslor, men någonstans där kan jag faktiskt se ljusningen, där långt borta någonstans. Ska jag våga hoppas på att jag faktiskt snart mår helt okej. Jag känner att det är nära men ändå så långt bort. Jag är så trött på mig själv att jag är trött på att vara trött på mig själv. Jag är även fysisk trött att jag nästan tror att jag fått narkolepsi. Jag skulle gå och hämta posten och kände att jag nog måste stanna och sova en stund, där på vägen från vårt hus. Nu gjorde jag ju inte det men känslan var stark.

Ljuset där framme

Jag och Maria har bestämt att vi ska ha lite grillbjudning imorgon för några vänner. Känner mig så hoppfull att jag faktiskt ens orkar detta, det ska bli så himla roligt. Få äntligen känns mig normal, som andra människor. Längtan om att göra saker har funnits där hela tiden men inte orken och lusten. Nu ser jag fram emot vad framtiden har att erbjuda.

Jag har suttit en stund med min shop och gjort om den, för att ni lättare ska hitta på sidan, in och kika nu http://www.jagraktuppochnershop.se

Sedan har jag skickat iväg lite armband, hoppas köparna ska bli nöjda. Jag pärlar ju för min egen del också, kul pyssel.

Vad har ni själva gjort idag?

Kram S

Kommentera gärna