Destruktivt sex

Destruktivt sex

Efter som detta är min blogg och jag bestämt mig för att vara så ärlig jag bara kan, så kommer här ett inlägg.

Jag har länge haft sex som ett självskadebeteende, destruktivt sex utan känslor. Destruktivt sex där jag sökt spänningen som ett sorts beroende. Det spelade egentligen ingen större roll vem jag hade sex med, bara jag hade sex. Sexet kunde vara på ett sätt jag egentligen inte ville men har man gett sig in i leken… Jag gör ofta dessa saker när jag mår dåligt men även då jag är på jakt efter bekräftelse. En av det bästa känslorna måste ju ändå vara att någon vill ha en, någon åtrår en och någon tänder sexuellt på en. Mitt singelskap denna gången var inget undantag utan jag bestämde träff för att ha sex. Jag kände inte personen och hade aldrig träffat personen, där kickar spänningen in hos mig. Det okända och lite farliga. Sagt och gjort, sexet genomfördes, killen drog ut snoppen och jag tog på mig mina kläder.

Kvar var jag med en ofantlig ångest. Det som hade känts bra innan och under tiden var nu som bortblåst. Jag kände mig tom och värdelös, jag kände att jag hade gått ett steg tillbaka i min utvecklig. Jag funkade att ha sex med men inte så mycket mer. Självföraktet åt upp mig inifrån och det självhat jag tidigare känt började komma tillbaka. När jag är destruktiv och söker sex för att stilla begäret är det alltid killar jag väljer. Det ultimata destruktiva där känslor aldrig kommer att uppstå. Skillnaden på denna gång och de gånger förr, är att jag direkt kunde analysera att detta inte var bra för mig.

Hur har ni andra Bordelinepersoner det när det kommer till sex?

Min psykolog

Jag hade idag möte med min psykolog där vi skulle försöka analysera denna händelse, vad ledde till denna händelse, var kunde jag identifierat problemet och var kunde jag satt stopp. Vart går mina gränser och kan jag hålla mig till dem. Vi gjorde en kedjeanalys på detta, som jag gissat på handlade det om ensamhet, tränga undan känslor och mitt enorma bekräftelsebehov. Tränga undan känslor är ju en klassiker. Jag vill inte kännas vid de känslorna som gör ont, känslorna av kärlek och saknad. Jag har satt mig i detta och tärningen är kastad. Jag vet vad som kommer göra mig hel igen men tiden får ha sin gång, när jag är redo kommer jag berätta för er.

5 thoughts on “Destruktivt sex”

  1. Men OMG. Jag har aldrig sett det som destruktivt. Men det är ju så självklart! Känner verkligen igen mig (i hur jag var innan jag träffade min man) måste säga att det känns skönt att läsa ditt inlägg och sedan faktiskt helt plötsligt klarnar allt om mig själv. 🙏❤️

  2. Konstigt det där med att ha ”destruktivt sex”. Man vill få närhet även om man vet att det bara är för stunden, känna sig åtrådd. Man vet också att det efteråt blir mkt värre än innan men ändå behöver man stunden av endorfiner som frisätts i kroppen.
    Vad bra att du nu kunde se/känna att detta var fel väg jämfört med tidigare…

Kommentera gärna