Det har varit tyst

Det har varit tyst

Det har varit tyst från mig ett tag, kanske för att jag faktiskt inte riktigt vet hur jag mår. Livet kommer liksom mellan och stället till det för mig. ECT fungerade bra de första gångerna men nu har jag fått en dipp. Det ska vara vanligt att man får det efter tredje-fjärde gången.

Jag lever på hoppet att gång fem ska rätta till det här. Nu mår jag inget vidare igen. Det är lätt att då känna att man är tillbaka på ruta 1. Är jag ett hopplöst fall som kommer gå genom livet och må dåligt.

Är detta mitt habitualtillstånd och att jag då inte ska få må bättre än så här. Ångesten ligger som ett blött täcke över mig. Jag är rädd att detta är så här mitt liv kommer att förbli.

Jag känner en oerhörd stress att komma här ifrån. Att jag inte bara kan bli frisk och må bra. Det har gått mer än en månad och mitt mående pendlar. Måendet pendlar på alla människor. Jag önskar att mitt liv inte pendlade mellan och leva och inte leva.

Jag är ett hopplöst fall och dömd till att må så här. Hur ska mitt liv någonsin bli bra och denna psykiska ohälsa bara försvinna. Räkningarna hopar sig även om jag är inlagd. Jag betalar för dubbelt levene. Ett utanför dessa väggar och ett innanför dessa väggar. Jag är rädd för att behöva säga på nästa läkarsamtal att jag fortfarande inte mår bra. Snart finns ju inga fler alternativ för mig.

Man har testat i princip allt och inget blir bra, jag är ett hopplöst fall maler i mitt huvud. När ska jag kunna ta mig i kragen.

2 thoughts on “Det har varit tyst”

  1. Hej igen! Om jag får vara nyfiken-jag undrar vad som får dig att må bra. När du mådde bra senast, vad fick dig att känna så? Kan du plocka fram den ” goda tiden” och känna att det kommer en tid, även om det tar tid, när du kan börja uppskatta små saker? Att kunna känna korta stunder av glädje…tänker på dig ofta.

    1. Tack vad gullig du är! Läste nu att svackor är vanliga under behandlingen. Men känns som att börja om på noll. Kan inte ens minnas vad jag tycker är roligt!
      Kram

Kommentera gärna