Ett tag sedan nu

DBT

Jag har nu börjat på DBT här i Varberg. Då är man både i grupp och har enskilda samtal med en psykolog. Så allt som allt blir det 2 dagar i veckan. Där lär jag mig hantera känslor och inte gå upp i den dysreglerade nivån. Jag får knep och verktyg för att kunna hantera vardagen. I min grupp är vi sju tjejer varav två av tjejerna är från min färdighetsgrupp. Denna behandling är tuff och jag är helt slut efter varje möte, psykiskt trött.

Ångest

Jag har haft en del ångestdagar nu men försöker hålla nere nivån genom övningarna jag fått, ibland går det inte utan får ta en Nozinan. Denna ångesten känns som jag ska dö och ibland är viljan att vilja dö stor. Den känslan skrämmer mig och jag hoppas att jag aldrig ska behöva uppleva den igen. Just nu är jag mer inne på att det skulle vara skönt att omkomma i en olycka. Då var det inte mitt val.

Ladda batterierna

Efter Dbtn igår åkte jag och Maria ut till en väns stuga ute på landet vid en sjö. Där satt jag och andades in luften och lyssnade på tystnaden. Kände hur ångesten kom men jag kunde kontrollera den, kände mig nöjd med det! Där satt jag och samlade energi. Maria och min vän jobbade lite i stuga medan jag satt och tittade på och försökte styra mina känslor.

Skriver mer en annan dag!

Kram S

Kommentera gärna