Ett totalt jävla mörker

Ett totalt jävla mörker

Det är det idag och jag vet inte hur dagen ska kunna bli bra. Igår hade jag hoppet på ECT, men jag vet att det kräver fler behandlingar innan man kan märka skillnad. Frågan är om jag har den tiden.

Döden känns så närvarande idag och livet känns meningslöst på något sätt. Pratade med barnen igår, dom har det bra och hade inte märkt att vi träffats så lite. Jag vet inte riktigt vem jag finns kvar för. Hela dagen känns nattsvart.

Idag krampar hjärtat i bröstkorgen och hotar att sprängas. Tårarna bränner bakom ögonlocken och nere i halsen. Var det så här mitt liv skulle bli. Hela morgonen har ångesten hotat att strypa mig.

Jag får ingen luft och jag kan varken gråta, skrika, eller kräka ut min ångest. Den är som en stor klump i bröstet. Att skada mig , ligger så nära till idag. Ska jag orka kämpa emot mina demoner.

Jag är så arg på att jag inte kan uppskatta livet jag fått. Varför vill jag så gärna dö. Kommer någon komma ihåg att jag funnits. Kanske glöms jag bort. Dör jag kommer säkert massa människor komma på begravningen, massa människor som inte brytt sig ett skit om att jag är sjuk. Facebook är fylld med dom som aldrig hör av sig, som aldrig frågar hur jag mår.

Dunklet i mitt rum är som dunklet i min kropp när jag mår bättre. Det dunklet är bara nattsvart. Kan jag inte bara få åka hem och avsluta mitt liv. Jag har fått nog nu, min kropp orkar inte kämpa mer.

Men jag kämpar, fy fan vad jag kämpar för att inte tankarna och känslorna ska ta över mig. Jag påminner mig om, att jag har tankar och jag har känslor, men jag är inte dom. Idag pratar bullshitmind högt, försöker jag hålla för öronen skriker det.

16 thoughts on “Ett totalt jävla mörker”

 1. Du kämpar för dig själv främst. Du kämpar för att demonerna inte ska vinna,du är värd en chans till ett lugnt liv.
  & dina barn.. barn har en enorm förmåga att anpassa sig,vänja sig. Ingen koll på tid & rum. Men jag är hundra procent säker på att de saknar dig. För att inte tala om smärtan de kommer bära hela livet om du plötsligt inte finns mer.

  Du kämpar för dig. För dina barn. För du KAN vinna Susanna. Jag vet att du kan ❤️

 2. Det är inte alls så lätt för dig, finns där ingenting som kan lösa upp de där svarta knutarna som du känner i ditt hjärta och själ? Att sakta komma på rätt bana vore glädjande så klart och slippa den tyngd som du har, tänk om.
  Må väl/MH

 3. Jag lider så mycket med dig. Och jag vet att du betyder massor för dina barn. ❤️ Önskar av hela mitt hjärta att du blir frisk snart.
  Livet kommer att bli bättre, även om det tar tid. 🌟 Det är omänskligt att behöva må som du gör nu.
  Kram!

 4. Det finns människor som bryr sig om hur du mår. Jag har nyligen upptäckt din blogg. Vi känner inte varandra men varje dag går jag in här och hoppas, hoppas att du mår lite bättre just idag. Jag förstår inte hur du känner dig för jag har aldrig varit där men jag önskar så mycket att du fortsätter att orka leva lite till. Snälla, fortsätt med ditt kämpande och jag kommer att fortsätta att besöka din blogg för jag tror att en dag vänder det och du kommer att må lite bättre.

 5. Hej Susanna, kan du lyssna till musik / kolla lite Netflix? Eller mår du för dåligt för att göra sådant?

  Tänker på 2 songs nu jag läser din senaste inlägg som heter Demons (från Imagine Dragons) och Fix You (Coldplay).

  Sunny greetings ☀️ from Holland
  (Även om allt känns mörkt för dig)

  Jag är övertygat att det finns många som tänker på dig och att du är viktig för många personer!

 6. Hej!
  Hamnade på din blogg av en slump för ett tag sedan och det du skriver berör otroligt mycket. Vill bara säga att jag är så ledsen för din skull, ingen ska behöva må så. Jag hoppas verkligen att det kommer att hjälpa med ECT.
  Kram <3

Kommentera gärna