Fler armband

Fler armband

Eftersom det tyvärr finns så många där ute som avslutar sina liv kommer dessa armband. Armbanden är till er som står kvar där utan er anhörig. Sorgen och saknaden som personen lämnar efter sig. Saknaden kommer alltid att bestå. Armbandet symboliserar detta. Saknad men aldrig glömd. Alla har ansvar för sitt eget liv men någonstans har vården brustit. Jag har själv blivit hemskickad med självmordstankar. Nu lever jag men jag hade aldrig gjort det utan stöd från anhöriga. Det är galet att folk skickas hem vind för våg med åsikten, detta får öppenvården eller de anhöriga ta hand om.

Den pressen hade man inte lagt på anhöriga om det hade handlat om någon annan sjukdom. Att ta förgivet att patienten har anhöriga som fångar upp är förjäkligt!

I forumet Mind kan ni prata av er och även ringa deras hjälptelefon.

Jag tänker på dig som just nu kämpar mellan valen, livet eller döden. Jag vill gärna att du väljer livet! Du vet vem du är! Alla mina läsare, skicka så mycket tankekärlek ni kan till min vän. Maktlösheten jag känner och jag vet att dina anhöriga också känner den, den är tung. Jag som också kämpat med valet om livet eller döden, jag förstår nu mina anhöriga bättre. Mina tankar går till dig min vän, snälla välj livet! All kärlek!

Armbanden görs efter ditt färgönskemål. Kostar 100kr och pengarna går till Suicide Zero. Beställ här eller via http://www.jagraktuppochnershop.se

Ha en bra dag!

Kram S

Kommentera gärna