Första natten med bolltäcke

Första natten med bolltäcke

Igår åkte jag in till Varberg för att hämta mitt bolltäcke. Världens största väska låg den i. Väldans jobb att konka runt på. Efter det gick jag och åt lunch. Känns så tråkigt att känna så få i stan, jämt får man göra saker ensam. Sitter där och se på alla som äter lunch med massa vänner. Visst jag har vänner men dem är långt bort. Så äta lunch ute blir jag och min följeslagare, ångesten.

Mitt hår var så slitet att det tog en evighet att kamma ut, att tvätta det ska vi inte tala om. Det var som att jag kletat tuggummi i hela håret. Så igår åkte håret av en bit samt lades till en lugg, jag är nöjd. Medan jag väntade på min klipptid åkte jag till Harald Nyborg och handlade tomma canvastavlor och färger. Jag målade förr så tänkte börja igen. Jag kan inte måla men jag tycker det är kul.

Sedan bar det iväg hem för att slås med mitt bolltäcke. Jäkla vad svårt det är att få in det i påslakanet. Jag har svårt med vanliga täcken men detta går inte att jämnföra. Jag slet som en tok med det 7 kg tunga täcket, kändes som hela jag var inne i påslakanet. Tillslut gick det. Efter en dag på stan med alla intryck och stressigheter, var jag utmattad och gick och lade mig vid 20:00.

Jag sov bra hela natten och hade tydligen snarkat.

Ha en bra dag!

Kram S

Kommentera gärna