Helgen var full meed utmaningar

Helgen var full med utmaningar

I helgen hade min pappa 70 årsfest på ett ställe i Hörby, så jag fick ta bilen ner. Jag hade inte träffat min pappa på länge och vår relation var ansträngd. Så givetvis var jag jättenervös. Det hela gick bra och jag är oerhört nöjd och stolt över mig själv som genomförde detta. Där var ca 70 personer, blandat släkt och vänner till min pappa. Maten var god och tillochmed mina barn åt den. Där fanns ett honnörsbord och tack och lov slapp jag sitta vid det, eftersom min son vägrade att sitta där framme. Utan vi satt längst bort och min son satt och höll för öronen för att han tyckte det var stökigt. Kanske bli han likt mig också stressad av bullriga miljöer. Jag hade min fidget cube i fikan och satt och tryckte lite på den när jag kände att ångesten kom.

Jag satt med min son och barnens farfar. Jag är otroligt glad att jag har så bra relation med både min exman och hans föräldrar. Jag har förstått att detta inte är självklart. Vi kommer alltid vara en familj med en separerad familj. Efter maten kom kvällens överraskning, delar av Bjärnums casinogäng. Mats Olofsson, Roger Liljenberg och Jörn Engqvist. Dom sjöng och gjorde sketcher och min son tjöt av skratt åt alla tokigheter. Min dotter tyckte musiken var bäst och blev jätteledsen när dom var klara och gick av scen. Så ledsen att jag fick gå in ”backstage” med henne så hon fick krama och säga hejdå. Roger känner jag ju så det var inga problem och min dotter fick sina kramar.

Det blir ett kort inlägg idag för jag är helt slut efter helgens körande upp och ner till Skåne. Nästa gång jag är i skåne får det bli en övernattning, kanske hos systeryster. 🙂

Kommentera gärna