Idag har det varit ostabilt i hela landet.

Väderomslag i tid och otid

Hela min dag har gått som en berg och dalbana. Hur ska jag få kontroll på mig själv. Läkaren tog bort Theralen, den hjälpte inget vidare. Nu har jag fått Nozinan, eller hur det nu kan tänkas stava. Så ikväll känner jag mig lugn för första gången på länge. Medicinen och systerysters besök, var behövligt.

Det totala mörkret, har idag blivit som tät dimma, eller så har ögonen vant sig vid mörkret. Det får tiden utvisa.

Ikväll ska jag få Nozinan när jag ska sova. Kanske slipper jag dessa jävla myrkrypningarna, som driver mig till fullkomligt vansinne. Att jag är darrig och skakig får jag väl vänja mig vid. Lika bra att personalen häller maten direkt på mig istället, så slipper jag tänka på att spilla massa. Delar av ett Citat från Fredrik Lindström. Jag kan lika bra be om en gaffel nästa gång det är soppa.

Läkaren sa att terapi var nödvändigt för mig, för att få bukt med mig själv. Tämja mig själv liksom. För hur ska andra orka leva med mig, när jag själv tycker det är svårt.

Ångesten var ett helvete igår och inget hjälpte. Rusade runt som en tok för att hitta saker som distraherar. Till slut hamnar jag i en fotöjs och stirrar in i nån prick på väggen. De andra patienterna nickar mot mig, de förstår säkert vad jag gör, och varför. Tryggt på något vis.

Igår kväll tog jag alvedon mot smärtan i mitt ben, somnade direkt efter. Hm måste vara något annat än  Myrkrypningar. Bilden under är en liten påminnelse om hur ångest kan kännas. Ibland är humor bästa medicinen.

Ha en bra dag!

Kram S

Har ni alla tävlat nu då?

[wpdevart_countdown text_for_day=”Dagar” text_for_hour=”Timmar” text_for_minut=”Minuter” text_for_second=”Sekunder” countdown_end_type=”date” end_date=”14-06-2017 23:55″ start_time=”1497419590″ end_time=”0,1,1″ action_end_time=”hide” content_position=”center” top_ditance=”10″ bottom_distance=”10″ countdown_type=”button” font_color=”#f4f4f4″ button_bg_color=”#0a0000″ circle_size=”130″ circle_border=”5″ border_radius=”8″ font_size=”30″ countdown_font_famaly=”monospace” animation_type=”wobble” ][/wpdevart_countdown]

http://www.jagraktuppochner.se/tavlingar/tavling/

Kommentera gärna