I´m a little bit of everything

I´m not a bitch, I´m the bitch

Låten Bitch med Meridith Brooks stämmer så bra in på mig. Att jag är en bitch har jag fått höra flera gånger, men måste det alltid vara negativt. Jag är inte enkel att leva med och jag kan vara en riktig bitch. Det måste väl vara bra att när jag älskar så älskar jag innerligt. När jag är en bitch är jag the bitch. Du kan inte missförstå mig. Jag får ofta höra att det märks om jag inte gillar någon. Jag är väldigt dålig på fake it until you make it. Jag måste bli bättre på det under 2018.

Just nu är jag inne i en period, jag känner glädje, hopp och lycka. Livet känns mycket enklare och jag tar dagen och livet som det kommer. Jag känner mig inte stressad utan ser fram emot vad livet har att erbjuda. Kommer jag leva ensam resten av livet vill jag i alla fall vara lycklig på vägen. Jag ska åka till en vän i helgen och det ska bli så roligt, få släppa loss och leva livet.

Skratta, gråta, skrika, knulla, älska och hata. Allt detta vill jag att mitt liv ska fyllas av. Annars är det inte värt något. En vacker dag kanske h*n med stort H och tar mig med storm. Gör h*n inte det så går det lika bra ändå.

Jag har ett värde

Det viktigaste för mig nu är att tycka om mig själv, känna mig fin och att jag är värd något, det räcker för mig. Tak över huvudet syre, mat, mina barn och familj, det är allt jag behöver. Det lever jag gott på. Jag kan inte spendera mitt liv och mina dagar med att bry mig om vad andra tycker om mig. Tycker ni inte om mig så är det ert problem, inte mitt.

Jag är trött på att känna mig som ett offer under miss Borderline. Jag har en diagnos men jag är inte min diagnos. Blir jag arg eller ledsen, så är det jag som blir det, inte min diagnos. Jag är så trött på att känna mig fel, utanför och värdelös.

Jag förtjänar livet och allt däri…

Kommentera gärna