Jag gör misstag, live with it

Jag gör misstag

Jag gör det om och om igen. Ibland gör jag såna missar att jag är värd att gå naken resten av mitt liv. Jag är stolt över mina misstag för den gör mig till den jag är. Jag behöver göra misstag för att lära mig vad rätt eller fel är. Att springa rakt in i en vägg för att sekunden efteråt se att dörren var en halv meter åt höger. Däremot är det bara jag själv som får fördöma mina misstag, det är mina misstag och jag som får stå för konsekvenserna. Du behöver inte tycka att mitt beslut är bra, du kan tillochmed tycka att det är ett idiotiskt beslut. Det får stå för dig men ibland behöver jag få prova själv. Jag behöver lära mig handling och konsekvens.

Jag har även lärt mig att kärlek är inget man kan tvinga sig till. Dejtingsajterna svämmar över men jag vill klassiskt springa på den rätta. Kanske stående i ösregn och så står hon bara där med ett himmelsk sken runt sig. Då vet jag att det är hon med stort H. Hon som jag vill ha. Det sägs att man känner i hjärtat när man har hittat den rätta, intressant det där. Antagligen möter jag henne en solig dag, eller en regnig natt…

Barnen

Efter tråkigheter i släkten, så fick jag slänga mig in i bilen och åka till Göteborg. Bor med barnen i farmor och farfars hus denna veckan. Mysigt med en hel vecka med barnen men under tråkiga omständigheter. Det är därför jag varit så frånvarande på bloggen. Jag återkommer imorgon kväll.

One thought on “Jag gör misstag, live with it”

  1. Jag tror att det är viktigt att man tillåter sig själv, och att man får tillåtelse av andra, att göra misstag ibland. Ingen människa är perfekt och ibland är det ju faktiskt väldigt svårt att förutspå konsekvenserna.

    Jag känner som du när det kommer till kärlek. Jag vill också bara springa på Hon med stort H. Jag vill plötsligt bara få känna: ”Där är hon!” Jag har varit en flitig användare av dejtingsajter, men har insett att det inte fungerar för mig. Jag måste uppleva en människa i verkligheten för att kunna få känslor för personen. Jag blir bara stel och obekväm om jag ska träffa någon för att se om vi kan fatta tycke för varandra. Så jag fortsätter att vänta på, och längta efter, att en dag springa på den rätta.

Kommentera gärna