Lite sämre dag idag

Lite sämre dag idag

Måendet går ju upp och ner som det brukar, idag har jag en lite sämre dag. Ångesten ligger tät och dundrar i bröstet. Jag hoppas ECTn nästa vecka ska ta bort det sista. Jag vill inte riskera att komma hem och så börjar allt om. I min ensamhet har jag ju ingen som hindrar mig från döden. Jag är bättre efter de behandlingar jag fått men inte helt bra än. Måendet känns så skört på något sätt. Som att balansera på en sytråd.

Jag är trött på att aldrig få må hundra, jag vill må som så många av er andra. Jag vill kunna leva ett normalt liv. Känna alla känslor på samma sätt som ni.

Idag gör vädret att jag känner lite hopp, annars brukar vädret liksom håna mitt måendet. Jag är tröt idag men sov inte jättebra i natt, natten innan gick brandlarmet efter att någon rökt på en toalett. Så då fick vi alla patienter upp och ut. Klockan var då 03:00, så där kan jag väl säga.

När jag skrevs in var det vinter och nu är det vår. Maria ska komma med nya skor och jacka idag så jag slipper gå runt i vinterkläder.

6 thoughts on “Lite sämre dag idag”

  1. Det är ok att det går upp och ner. Du kämpar på bra och jag tror att du i slutändan kommer att övervinna allt mörker. Just hang in there! // en medsyster som vet hur det är.

Kommentera gärna