När hela världen är upp och ner

Har ingen ork

Jag ber om ursäkt att jag inte bloggat på länge. Man har ingen ork när livet faller ihop. Mitt psykiska mående är helt kört i botten, jag vet inte hur jag ska ta mig upp ur detta avgrundshål. Jag mår så pass dåligt att jag minst en gång om dagen går upp i en dysreglerad känsla. Där jag slänger saker hej vilt runt mig. Som min exman sa, ”shit, alla de celindrarna har jag aldrig lyckats trycka på hos dig”. Jag söker lägenhet men det går segt. Har blivit lovad två lägenheter som tyvärr drogs tillbaka. Sen har det varit minilägenheter med badrummet på annan våning, knarkarkvart och klädkammarstorlekar.

Mitt i detta känner jag att mitt liv rasat ihop. Jag är snart 31 år med två barn, skild, blivit sambo och nu flytta. Det är ju nu jag ska ha kontroll, balans och trygghet i livet. Det känns som att jag börjar om på nytt.

De i min ålder skaffar nu hus, barn och gifter sig. Jag har haft allt detta i mitt liv, men går nu bakåt i livet och hoppas på att få hyra någons skrubb. Det är nu jag skulle vilja vinna några miljoner och bo exakt där jag vill. Nu spelar jag inte på något som tur är, men kommer ju inte vinna något dock.

Jag har fullständigt tunnelseende och jag kan inte se hur mitt liv någonsin kommer att bli bra. Efter en dysreglad känsla tog jag bilen och körde ner till havet. Satt där och funderade på om jag skulle köra ut med bilen i havet, låta vågorna begrava mig. Jag valde att sitta och titta på det stormiga havet, låta mina känslor följa med vågornas takt ut till havs. Det är just i denna period som självmord känns skrämmande nära, jag kan däremot inte välja det alternativet. Jag har människor som behöver mig i livet.

Kasta och skrika tills smärtan försvinner

Ångesten håller på att ta död på mig, Den är så stark att det gör ont, den är så stark att jag vill kasta saker i väggen, kasta tills alla mina saker är slut, låta glasen träffa väggen och splittras likt mitt liv….

För när vännerna försvinner, eller kärleken tar slut,
ser man allt med lite andra ögon.
Man övar sej, och långsamt blir man bättre på att se
skillnad mellan sanningar och lögner.

Allting kan gå itu, men ett hjärta kan gå i tusen bitar;
Säjer du att du är min vän så är du kanske det.

3 thoughts on “När hela världen är upp och ner”

  1. <3 – Oj – jag kan verkligen inte ta in vad du går igenom men jag ska skicka så många positiva vibbar så du känner av det <3

Kommentera gärna