På kvällen kommer du tillbaka

På kvällen kommer du tillbaka

Ångesten utav bara helvete. Det kliar i hela min kropp och själ. Det river i bröstet. Tankarna jävlas med mig, tankar om att döden är mitt enda alternativ. Det är som att jag ser mig uppifrån, jag ser det lilla som är kvar av mig. Min själsliga smärta känns fysisk men ingen kan se den. Mina tankar svider i själen, ändå känner jag mig själsligt död, känslomässigt död, död. Döden känns som en befrielse även om jag givetvis bara skulle vilja lyfta upp bort min smärta.

Jag har aldrig haft sån här fruktansvärd ångest som jag haft denna period. Inget hjälper och jag dunkar mitt huvud i väggen. Då blir smärtan mer synlig och mer”okej”. Jag når liksom inte min smärta, jag når inte det som gör ont. När smärtan är ohanterbart är döden bara runt hörnet. Ska jag ha det så här resten av mitt liv. Ska jag aldrig få känna att jag älskar någon.

Idag fick jag känna lite känslor när Maria kom på besök. Hon fyller år idag och hon tog med sig riktigt kaffe, inte skitkaffet som finns här. Jag får ju inte gå ut, så någon present fick hon inte, kanske skulle målat en teckning.

Jag är älskad

Jag är älskad av alla i min närhet. Jag är inte älskad av mig själv. Jag känner avsky, äckelkänslor och hat. Varför blev jag inte ”normal”. Vad som är normalt är som bekant relativt men iallafall så jag klarar att leva, det är allt jag begär. Jag begär att tycka om mig själv, hur jävla svårt kan det vara.

10 thoughts on “På kvällen kommer du tillbaka”

 1. Hej,jag vet att du inte är muslim men jag skulle rekomendera att du lyssnar på Quranen. Jag har hört av några människor som inte är muslimer heller att Quranen gör de lugna. Jag själv förstår inte arabiska men tycker att det är skönt att lyssna.
  Jag hoppas verkligen att du blir bättre.

 2. Jag ligger vaken och kom att tänka på dig, en för mig okänd person men som berört mig på något sätt sedan jag hittade din blogg.
  Hoppas du sover gott i detta nu och fått lite ro i din själ.
  Har du provat andningsövningar?
  Mindfullness? Att inte tänka framåt eller bakåt, utan bara leva just nu, i stunden som är.
  Det finns appar att ladda ner och följa den behagliga rösten. Den har hjälpt mig i stressiga perioder.
  Nu kan jag inte jämföra det med det jobbiga du går igenom, men kanske värt ett försök?
  Kram.

  1. Åh så rörd jag blir av dina ord, lir så Vlad när jag kan känna lite glädje i allt mörker!
   Ja via DBT gör vi mycket mindfullövningar. Fungerar ibland och ibland inte. Det beror lite på hur mitt mående är. Måla hjälper mig en del och vissa dagar vill jag bara kasta iväg boken. Tack för att du tog dig tid att skriva!
   Kram ❤️

 3. vill skicka styrka till dig så du orkar en dag till, och så en dag till. så du en vacker dag ser att det var värt det, värt att leva och se vad som väntade runt hörnet. kram

 4. Hej hej! Hittade din blogg förra veckan och kikat in då och då sedan dess, känns lite skumt då jag inte har någon aning om vem du är. Men som flera andra här skrivit så har jag dig i tankarna, kommer på att ”åh, vill gå in och se om hon skrivit något idag”. Vet inte var jag ville komma med denna kommentaren, ville nog bara säga det. Vi hörs! Stor kram!

Kommentera gärna