Sex and the city

Sex and the city

Jag sitter denna morgon (lördag) i ett snöigt Jönköping och dricker kaffe och tittar på Sex and the city. Alla dessa kärleksproblem. När är något perfekt, vad söker vi och vilka skavanker är okej och vilka är inte. Är tvåsamhet för alla eller bara för några. Är alla separationer dåliga och ett misslyckande, eller är det helt enkelt så att det var lika rätt beslut att separera som det var rätt beslut att bli ihop.

Hur dejtar man, dejtar man en åt gången eller hoppas man på att man en dag komme krocka med den man vill spendera resten av sitt liv med. Hur hittar man någon som vill stå till i båset, samtidigt som man har hysteriskt roligt i båset.

Man har all rätt att vara kräsen, exempel, tuggar du högt så är du inte intressant, du ska eller mindre vara perfekt , perfekt enligt mina mått. Jag ska inte vara något andra hands val i väntan på någon bättre. Jag ska vara viktigast för dig, så länge du inte har barn, barnen kommer ALLTID först, i alla lägen och barn ska få ta plats, fixar du inte det kan du genast promenera vidare!

Krogen

På Lördagskvällen åt vi gott, fyra tjejer var vi som delade på räkor, kräftor och en helt gudomlig Permessanpaj. Vi satt och pratade och skrattade. De andra drack vin och jag mitt alkoholfria. Tiden gick så otroligt fort att vi inte var ute på krogen förrän klockan var närmare 24:00. Första stället var det tråkig musik på och inte så mycket folk. Andra stället var det livat på, bra musik och mycket folk. Alla var i blandad ålder och det var bra drag. Redan efter en timme kände jag hur hjärnan kokade. Alla intryck, allt folk och den höga musiken gjorde det svårt att tänka. Jag hade jättetrevligt men nej, krogen dröjer det tills jag går på igen, Sammanfattningsvis var det bra mycket lyckad kväll.

Kommentera gärna