Sover som Törnrosa

Sover som Törnrosa

Jag sover som Törnrosa när jag tar Imovane, så jäkla skönt att äntligen få sova. 2-3 timmar per natt är för lite, det kan vi ju alla hålla med om. Törnrosa vaknar ju förvisso av en kyss, en blåsinstrument, typ trumpetorkester skulle nog funka bättre på mig.

Jag sover inte lika oroligt,framförallt drömmer jag inte dessa vedervärdiga mardrömmarna. Att i drömmen vara i nöd men inte kunna ropa på hjälp, gör att jag vaknar skrikandes, gråtandes och genomsvettig.

Som jag berättade igår, var mitt första psykologsamtal igår. Detta kommer bli bra. Men fy fan på ren svenska, ska jag behöva rota fram och visa det som gör ont. Ska jag behöva berätta för henne och mig själv, de saker jag förträngt och paketerat in. Ska jag ha orken att riva upp sår, som inte i och för sig inte läkt, snarare infekterat. Ska psykologen behöva rota i det som gör ont. Det som gör så förbannat ont, att tänka på varför mörka rum skrämmer mig.

I det mörka rummet ser jag inget. Jag hör och känner att ni är där. Det är inte något jag vill göra där. Jag ser inte er så noga, men jag känner att ni är fyra stycken. Det bränner under ögonlocken när jag tänker tillbaka. Jag vet inte om jag skrek, för allt jag hör är den höga musiken. Kanske hör inte dem heller att jag skriker. Då kanske inte mitt budskap om att jag inte vill kommer fram, fram till dem. Alla stinker alkohol, alldeles för mycket alkohol. Hade inte alkohol funnits, så kanske aldrig sakerna i detta mörka rum hänt. Jag hade fått fortsätta tänka, ”sånt händer andra, inte mig”.

Även om jag själv känner skam och skuldbelägger mig själv, så ska ni veta. Det är aldrig ert eget fel. Vi ska kunna ha på oss vad vi vill, vara fulla och redlösa. Vi ska till och med kunna ha på oss ett linne där det står ”fuck me”, utan att bli våldtagna. Det är aldrig ert eget fel!

 

Idag är det sol, hoppas det blir varm idag! Igår var det ju svinkallt! Värre en midsommartemperatur. Vad ska fina ni hitta på i helgen?

Här blir det att njuta av dagen, pärla lite kanske.

vår vovve

Ha en trevlig helg!

Kram S

Kommentera gärna