Tänk om jag dött

Tänk om jag dött

Idag är en lite sämre dag men inte alls som innan. Det är mer ljust och mörka moln i kanterna. Jobbar jag emot molnen kan jag nog lyckas. Att livet ska kännas strålande har jag inget krav på. Det är livet jag vill åt, det är att vilja leva, jag vill åt. Mina självmordsförsök hade kunnat vara effektiva om inte personal kommit in i rätt tid. Hade dom inte gjort det hade jag varit död. Det ville jag vara just där och då. Min dödslängtan tog över hela min vardag.

Imorgon ska jag göra min tredje ECTbehandling och jag hoppas jag ska kunna må ytterligare bra. Kan detta hjälpa mig,  vet jag ju vad som ska till nästa gång jag mår så dåligt att döden är enda utvägen. Idag kan jag tänka på mina anhöriga, idag kan jag känna mer känslor för dom. Jag kan förstå deras frustration och rädsla över att få samtal om att jag hade hittats död. Lika stor som deras rädsla, var min dödslängtan.

Det är som en mörker växer i mig och tar över hela min kropp och själ. En hjärna som säger att jag skulle vara bättre död. En kropp och hjärna som inte orkar kämpa. Jag har hittat viljan igen, viljan att kämpa.

8 thoughts on “Tänk om jag dött”

  1. Hur är det med dig?
    Jag blir lite orolig..
    Hoppas du mår bättre och bara är upptagen med att må bra och lyssna på fågelsången, och känna vinden i håret och solen i ansiktet.
    Kram!

Kommentera gärna