Vem är det som skrattar

Vem är det som skrattar

Det kommer bli lite fler inlägg per dag men kanske lite kortare inlägg. Idag bestämd jag mig för att ge humor en chans. Jag tittade på Johan Glans shower på nätet. Jag skrattade. Jag hoppade liksom till och undrade vem det var som skrattad. Shit, det var ju jag. Jag kan skratta, jag är inte riktigt död.

Jag kan inte bara gråta, jag kan skratta också. Lika befriande som att gråta är att skratta. När min fina Sissela var här så skrattade vi. De tillfällena ska jag spara i en ask och titta på när det känns hopplöst. Jag skrattade, det var som att bestiga berg, men det gick.

Mitt i död och självmordförsök så fanns min humor kvar. Tänker på David Batras inlägg om sin svärfar som låg för döden. Då sa dom till svärfaren, ser du att David är här. Svärfaren tog sina krafter och sa, ja, det är inte mycket att se.

 

2 thoughts on “Vem är det som skrattar”

  1. Standup kan göra så mycket gott! Ibland kanske det tar ett tag och man får testa sig fram till vilken humor som passar, men tillslut kommer man hitta en som träffar rätt, med iallafall ett skämt och där har man början till det första skrattet. Och det är så härligt!

    Fortsätt titta på standup! Vet inte om du sett den men kan rekommendera Magnus Betnér & Soran Ismails standup ”En skam för Sverige”. ♡

    1. Ja verkligen! Att hitta saker att skratta och glädjas över. Det är viktigt. När man inte kan glädjas över familj och vänner får man hitta andra saker tillfälligt. Kram ❤️

Kommentera gärna