Zombie och neutral

Zombie och neutral

Jag har gjort ett medicinbyte. Tagit bort Sertralin och Mirtazapin och ersatt med Venlafaxin. En tablett fungerade bra men nu har jag gjort en ökning med en tablett till. Jag har nu gått in i Zombiestadiet och neutralt känsloläge. Jag är så trött att jag skulle behöva hålla upp ögonen med tändstickor. Ledsen känner jag mig inte, inte arg heller och inte särskilt glad, neutral helt enkelt. Jag kan inte skratta och inte gråta. Jag hoppas innerligt att dessa biverkningar ger med sig. Att inte ha ledsamhet och vara arg är ju skönt iallafall.

På kvällen är jag så sjukt trött att jag fått se ”ett fall för Vera” på SVT i tre omgångar, jag är fortfarande inte färdig med första avsnittet.

Igår träffade jag barnen och jag var så sjukt trött att jag knappt kunde hålla ögonen öppna när vi spelade ett spel. Tack och lov var det inte så avancerade regler. Min dotter satt och tittade på Pippi, hon är galen i Pippi, så ni kan ju tänka er att hon kommer älska den dagen vi åker till Astrid Lindgrens värld. Sen är ju Bamse en favorit, eller Bajse som det låter som hon säger.

Ni där ute, vad äter ni för mediner, fungerar dem? Lägger till ett kontaktformulär här nedanför.

Ha en trevlig kväll!

Kram S

Kommentera gärna